5 eenvoudige feiten over waterflessen met logo beschreven

Te bedrukken betreffende tekst en/of afbeelding. Tegenwoordig bedrukken wij tevens een Dopper waterfles steel. Die waterfles kan zijn betreffende roestvast staal en leverbaar in 2 maten: 490 ml en 800 ml. 

Greengiving levert een Dopper drinkfles uit persoonlijk voorraad. Na bestelling ontvangt u dan ook ons digitale drukproef, waarop u kunt merken op welke manier de Doppers geraken bedrukt. Pas na akkoord begint een drukkerij met het drukproces. Daarna is de bestelling op de afgesproken datum afgeleverd.

Daar waar let je op zodra jouw kiest voor relatiegeschenk bidon? Ten eerste is het bouwstof belangrijk. Het hangt nauw samen betreffende de look betreffende het relatiegeschenk. Metalen bidons beschikken over bijvoorbeeld een verschillende uitstraling dan kunststof bidons. Deze kunststof bidons zijn meestal gemaakt over polyetheen (PE). De Tacx bidons zijn in deze categorie bijzonder geliefd.

Betreffende die trendy roze kleur heb je een perfect flesje wegens kraanwater. Een Dopper flessen bestaan praktisch, duurzaam en super stijlvol,

Doordat u een etiket fles rechtstreeks besteld voor een producent kunnen wij een prijzen laag houden en uw etiket fles voorzien met oudste kwaliteit.

Door de bedrijfsnaam te verbinden aan een Dopper waterfles draagt u voor aan een duurzame filosofie aangaande Dopper. Deze is ook niet enkel en blijvend doordat deze klimaatneutraal wordt vervaardigd en vrij is over BPA, doch zorgt ook wegens het terugbrengen met de omvangrijke hoeveelheid plastic afval. Via de Dopper fles alleen te vullen betreffende kraanwater zorgen wij ervoor dat daar minder bronwater verpakt hoeft te geraken.

Voor Greengiving is het geoorloofd om Een Dopper te bedrukken betreffende uw logo wanneer relatiegeschenk. Deze originele en zeer gewilde waterflesje bezit een bekendmaking. Dopper wil immers mensen inspireren teneinde zelf een plastic afvalberg te beperken door waterflessen met Dopper te gebruiken.

Verbind jouw bedrijfsnaam aan een duurzame filosofie betreffende de organisatie betreffende plastic Doppers. Nu al vanaf 30 stuks leverbaar! Het benul voor de Dopper is het een bidons niet alleen en blijvend bestaan voor een gebruiker, doch ook alsnog weleens een hoger streven dient. Een Dopper Foundation kan zijn het uitstekende product om mineraalwater te drinken. Een Dopper drinkfles is ons Nederlands middel dat 100% BPA vrij kan zijn. Veelvuldig behandeling aangaande die ondertussen bekende merkflessen zorgt wegens niet zo plastic, dit zelf vullen vermindert dit onnodig verpakken aangaande bronwater én jouw ondersteunt anderen met schone drinkwatervoorzieningen.

Via middel met online sjablonen kan u, ofwel de reclame schrijfbureau, ons eigen etiket ontwerpen. Al die Logo, afbeeldingen en/of teksten mogen gedrukt geraken. Indien nodig mogen wij dit ontwerp vanwege dit etiket aangaande de flesjes water onderhouden, het doen wij volkomen kosteloos vanwege u dan ook.

alle flessen mineraalwater worden voorzien aangaande de ontwerp betreffende logo, afbeelding en/of teksten in full colour.

Wat bestaan een kosten voor mijn aantal en betreffende mijn opdruk? Bereken rechts uw verkoopprijs incluis alle onkosten betreffende dit bedrukken met de DOPPERS

Het kan zijn ook niet zo doch ons waterfles, dit klinkt mogelijkerwijs mits het zoveelste verkoop praatje, doch voor deze fles gaat wel degelijk een juist verhaal schuil.

Wensen zijn jouw snel bidons bedrukken? Ook als dit spoed heeft, kun je op ons rekenen. Snel bidons bedrukken kan alang van 3 werkdagen. Sta je op een beurs? Geen enkel click here probleem: wij organiseren dit vanwege je. Wij behouden je op de hoogte over dit aantal dagen levertijd en de exacte leverdatum.

Hoe beseft ik absoluut daar echt bedrukt is? U ontvangt na bestelling in 2 dag ons digitale drukproef. Hierop staat het middel afgebeeld met de opdruk in kleur en op schaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *